Catalog de produse
item

Garantia produselor

Pentru a beneficia de garantie , echipamentele  de copiere/printare trebuie sa fie instalate numai de catre firme acreditate. Solicitarea de instalare se va face pe adresa : instalari@nscopiers.ro

Instalarea facuta de persoane neautorizate duce la pierderea garantiei.

Garantia pentru produsele care nu sunt insotite de un certificat de garantie emis de producator/importator se solutioneaza la sediul FORTE SYSTEMS S.R.L. prezentat in pagina de contact , prin repararea, inlocuirea sau stornarea produsului defect. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea Forte Systems S.R.L., expedierea se va face prin intermediul unui curier. Solutionarea garantiei se face in maxim 15 zile calendaristice.

La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte (serial number sau ambalaj), impreuna cu accesoriile aferente si copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorectesurse defecteprize fara impamantarepatrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselorconectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelorvirusarirescrieri gresite de BIOS etc. precum si produsele la a caror instalare s-au folosit incorect programele de instalare sau au fost utilizate alte drivere ori programe decat cele originale.

Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei. Programele si informatiile salvate pe medii de stocare pot fi sterse in timpul operatiunilor de service. Recomandam realizarea de back-up periodic.

Consumabilele pentru imprimante (cartuse de cerneala, tonere, capete de printare, etc) au garantie DOAR IN CAZUL defectelor de fabricatie constatate la punerea in functiune. Pentru garantie, trebuie trimise retur in ambalajul original, cu copie de pe factura de achizitie si o pagina de test printata care sa ateste defectul

Garantia pentru produsele insotite de un certificat de garantie emis de producator/importator se solutioneaza in centrele mentionate si in conditiile specificate in acest document.Pentru acordarea garantiei este necesar sa pastrati certificatul de garantie in original.

Termenul de garantie este din momentul livrarii produselor, conform datei mentionate in factura fiscala.

In cazul in care solicitarea de acordare a garantiei este nejustificata (produs functional), solicitantul va achita taxele de transport tur-retur pentru produse si eventuale costuri de diagnosticare (stabilite de unitatea de service).

Departament service FORTE SYSTEMS SRL:

Adresa : str.Zburatorului, nr.4, Constanta

Telefon : 0241698104

E-mail : service@fortesys.ro

Program: Luni-Vineri 09-18